marți, 6 iulie 2010

Evolutie inversata - dusmanii lantului troficRefuzul civilizarii facut in zilele nostre de "minoritatea rroma" ,in romaneste de tigani , este revoltator. Probabil ca nu sunt singurul care observa carute mizere in centrul Bucurestiului, tiganci sau tiganusi care cara apa din diferite surse (fantani arteziene , cismele publice si din raul Dambovita). Doar priviti imaginile alaturat si veti vedea o parte a involutiei la care acesti "defavorizati" ' "marginalizati " se auto-supun.


Paradoxal e posibil sa vedeti pe strada acesti involuati in masini SH cu numere de Franta, Anglia, Spania foarte prost ingrijite cum asculta acea "muzica" in care ascultatorul are " valoare" "bani fara numar" e "mondialu' " "internationalu' " etc. si tocmai pt ca nu isi poate inumara banii nu isi poate plati nici apa potabila .


va puteti intreba cum le pute WC-ul sau hainele?

Iar acei pseudo jurnalisti care le prezinta viata frumoasa si boema le propun sa viziteze podul Izvor si sa vada cum acesti tigani involuati traiesc in conditii mizere pentru ca refuza civilizarea si apoi sa se apuce de scris.
Tot acestor tigani involuati se datoreaza bunul renume pe care il avem in UE.
voi reveni cu mai multe comentarii si poze cu acesti involuati.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu